Matter Ongedierte bestrijding Noordhorn

Uw ongedierte specialist in de regio Groningen!

Wespen, vliegen en overige insecten

Wespen

Wespen zoeken ook een onderkomen, maar de uiteindelijke plaats is niet altijd de plek die u goed uitkomt. De wespen kunnen hele bouwwerken maken op zolders of tussen de spauwmuur. Toch zijn wespen nuttige insecten omdat ze andere hinderlijke insecten eten en voeren aan hun larven. Het zijn in feite zelf ook "ongediertebestrijders". Uiteraard kunnen er goede redenen zijn om een wespennest toch te verwijderen, bijvoorbeeld wanneer ze een gevaar vormen of dat ze in uw directe omgeving erg actief zijn.

Wij hebben ruime ervaring in het verwijderen van de wespennesten. Wij streven naar een bestrijding binnen 24 uur. De kosten voor het verwijderen van een wespennest zijn vanaf € 45,- incl. BTW. Wij geven ook garantie. Als de wespen niet weg zijn komen we kosteloos nog een keer.

Let op: wij verwijderen zonder breken of slopen.

Heeft u een wespennest wat bestreden moet worden? Bel ons of stuur een email via ons contactformulier!

Bestel ook online producten via www.boerenwinkel.nl - Uw bestelling is dan af te halen bij Matter Ongediertebestrijding!


Vliegen en muggen

Vliegen kunnen behoorlijk hinderlijk zijn voor mens en dier. U kent vast wel het irritante gekriebel van de vlieg die steeds maar weer juist op Uw arm land. Ze kruipen over het eten en kunnen bovendien ziektes overbrengen. Op boerderijen kunnen ze het vee behoorlijk tot last zijn - met honderden tegelijk!

Er zijn diverse mogelijkheden om vliegen te bestrijden. Wij streven er naar om een afspraak in te plannen binnen 48 uur zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken en het probleem kunnen vaststellen.

Heeft u een probleem met vliegen? Bel ons of stuur een email via ons contactformulier!

Bestel ook online producten via www.boerenwinkel.nl - Uw bestelling is dan af te halen bij Matter Ongediertebestrijding!